Etusivu » Kääntöistuimet ja istuinalustat » Sähköinen kääntöistuin S-TRAN

Sähköinen kääntöistuin S-TRAN

Sähköinen S-TRAN kääntöistuin helpottaa liikuntarajoitteisten, toimintakyvyltään heikentyneiden ja ikääntyneiden henkilöiden ajoneuvoon siirtymistä. Istuin voidaan asentaa käyttäjän tarpeiden mukaan joko ajoneuvon etu- tai takapenkille, oikealle tai vasemmalle puolelle. Kääntöistuimeen on olemassa niin mallikohtaisia kuin universaaleja asennussarjoja. Kääntöistuimeen voidaan valita erilaisia istuimia auton ja käyttötarpeen mukaan. S-TRAN sähköisessä kääntöistuimessa on aina vakiona sähköinen selkänojan kulman (170 astetta) säätöominaisuus. Istuimen liikerata ohjelmoidaan aina auton ja käyttötarpeen mukaan. Poikkeuksena muista malleista, myös selkänojan kulmansäätö on ohjelmoitavissa istuimen liikeradan kanssa yhdessä.

Sähköisestä S-TRAN kääntöistuimesta on saatavilla myös hissitoiminnolla oleva malli, joka soveltuu korkeampiin ajouneuvoihin. S-TRAN malli valitaan aina auton ja käyttötarpeen mukaan. Saatavilla lisävarusteena GTRAN siirtoalusta.

S-TRAN asennetaan auton alkuperäisen istuinmekanismin tilalle eikä autoon siten tarvitse tehdä pysyviä muutoksia. Kun istuimen tarve lakkaa, auto voidaan palauttaa vaivattomasti takaisin alkuperäiseksi.

Käyttäjän maksimipaino 150 kg

Tuote on nähtävillä esittelyautoissamme.