Etusivu » Pyörätuolihissit

Pyörätuolihissit

Pyörätuolin kanssa autoilemaan

Pyörätuolihissi helpottaa merkittävästi pyörätuolilla liikkuvan autoilua. Hissi lasketaan alas, pyörätuolin käyttäjä siirtyy nostintasolle ja hissi nostaa pyörätuolin käyttäjineen autoon.

Hissien suunnittelun lähtökohtana on aina ehdoton turvallisuus. Pyörätuolin hallitsematon liike noston aikana estetään nostintason turvareunoilla. Ne aktivoituvat automaattisesti hissiä käytettäessä.

Parhaiten soveltuvan hissin valitseminen pohjautuu aina käyttäjän tarpeisiin sekä käytössä olevan automallin teknisiin ominaisuuksiin.

Markkinoilla olevat hissit valmistetaan teräksestä tai alumiinista. Valmistusmateriaalinsa ohella hissimallit jakaantuvat auton taakse ja sivulle asennettaviin malleihin. Valinta näiden välillä riippuu käyttäjän toiveista ja hissin asennuksen jälkeisestä tilantarpeesta autossa.

Monipuolinen valikoima

Finwayn mallistoon kuuluu monipuolinen valikoima niin yksityiseen kuin ammattikäyttöön soveltuvia hissejä. Hissin valinta pohjautuu aina käyttäjän tarpeisiin sekä hänen käytössään olevan automallin teknisiin ominaisuuksiin.

Hissien nostintasot ovat mallista riippuen joko kiinteitä tai taittuvia. Pitkittäis- tai poikittaissuunnassa lyhemmäksi taittuva nostintaso lisää hissin käytettävyyttä ja parantaa näkyvyyttä sekä ajamisen turvallisuutta.

Hissin asennuksessa ensisijaisena on aina turvallisuus. Osa turvallisuutta on myös se, että auton rakennetta muutetaan mahdollisimman vähän. Useimmiten auton vaihdon yhteydessä hissi voidaan siirtää uuteen autoon ja vanha palauttaa takaisin alkuperäiseen asuunsa.

Selvitä hissitarpeesi ja parhaiten niitä vastaavat, omaan autoosi soveltuvat vaihtoehdot Finwayn asiantuntijoilta.

Hissit hätäpoistumisteille ja palo-oville

Pyörätuolihissi Z500