Etusivu » Erityislasten turvaistuimet ja asentovyöt » Erityislasten turvaistuin Hero XL

Erityislasten turvaistuin Hero XL

Yhtä yksilöllistä kuin lapsesi

HERNIK tarjoaa erilaisia l​​isävarusteita mukauttaaksesi HERO-XL:n entistä paremmin lapsesi tarpeisiin. Turvaistuimeen voidaan asentaa esimerkiksi abduction block, istuinsyvyysadapteri ja turvalokero. Lapset, joilla on heikko runkohallinta, tarvitsevat yleensä tukevaa, vakaata tukea. Alumiiniset tavaratilan tuet mahdollistavat tämän. Ne ovat täysin joustavia leveydeltään ja korkeudeltaan lapsen vartaloon nähden. Kiihdytyksen, jarrutuksen ja kaarteissa väistämättömät voimat vaimentuvat, jotta lapsesi tuntee olonsa turvalliseksi.

Asennus hihnajärjestelmällä

HERO-XL ei vaadi ISOFIX-liitäntää ja se on kiinnitetty ajoneuvoon hihnoilla, mikä mahdollistaa liikkumisen taaksepäin jopa 125 cm ja 36 kg asti. Siksi se voidaan asentaa melkein mihin tahansa ajoneuvoon. HERO-XL on tähän mennessä ainoa selkä menosuuntaan käännetty kuntoutusturvaistuin, jolla on täysi eurooppalainen hyväksyntä R129:n mukaisesti (hyväksyntänumero: E4-08025600)

Selkeä turvallisuus

Integroidut 5-pistevaljaat turvaavat lapsesi ja takaavat maksimaalisen turvallisuuden onnettomuuden sattuessa. Sitä on erittäin helppo käyttää pikakiinnikkeellä. Dynaamisen niskatuen korkeutta voidaan säätää portaattomasti pikakiinnikkeellä ja siten mukauttaa yksilöllisesti lapsesi koon mukaan. Sivutörmäyssuoja lisää turvallisuutta sivutörmäyksessä, ja se on asennettu ajoneuvon ovea päin olevalle puolelle jättäen enemmän tilaa sisätilaan