Etusivu » Erityislasten turvaistuimet ja asentovyöt » Headaloft auttaa pitämään pään pystyssä

Headaloft auttaa pitämään pään pystyssä

Headaloft on pään tuentaan kehitetty ratkaisu lapsille ja aikuisille, joilla ei ole riittävää pään hallintaa. 

Headaloft erityisesti henkilöille, joilla on motorisia tai neuromuskulaarisia, fyysisiä vammoja tai neurologisia häiriöitä kuten esimerkiksi aivohalvaus 

Kestävästä kankaasta valmistettu Headaloft pitää pään pystyssä, mukavasti ja hellävaraisesti. Headaloft soveltuu lähes kaikkiin tilanteisiin, joissa on käytössä pääntuki, niin istumisessa, seisomisessa kuin liikkumisessa.

Laadukkailla tuotteilla ja yksilöllisellä mitoituksella varmistetaan lapsen turvallisuus ja hyvä istuma-asento autossa matkustettaessa. Siirry Kidsflex ja IpaiNXT tuotesivuille tästä.

Edullinen hankinta

Vaikka Headaloft on tehokas, toimiva, yksinkertainen ja edullinen tuote hankkia. Riittää, kun sinulla on yksi Headaloft, joka sopii kaikkiin päätuellisiin istuimiin tai seisomalaitteisiin .

Headaloft sopii kaikille käyttäjille, koosta riippumatta

Tuotteen runko on ”yhden koon” -mallia. Saatavilla on kuitenkin kolme kokoa otsanauhoja: Small, Medium ja Large, joiden avulla tuotteen ympärysmitta säädetään. Valitset vain otsanauhan, joka parhaiten sopii käyttäjän pään ympärysmittaan ja kiinnität sen runkoon tarrakiinnityksellä.

Parempi vartalon symmetria

Pään tukeminen vartalolinjaan auttaa keskittämään pään pystyasentoon, mikä lievittää kipuja ja edistää katsekontaktin ottamista.

Tasaisempi hengitys

Pään nostaminen ylöspäin avaa hengitystiet, jolloin happi pääsee paremmin sisään.

Helpompi syöminen / nieleminen

Pään pitäminen ylhäällä vähentää tukehtumisvaaraa ja edesauttaa niin kiinteiden kuin nestemäisten ruokien nielemistä varmistaen näin samalla helpomman ja mukavamman ruokailukokemuksen hoitajille ja käyttäjälle.

Parannettu kommunikaatio

Parempi katsekontakti auttaa lisäämään sosiaalista kanssakäyntiä ja avoimet hengitystiet helpottavat puhumista.

Katseen hallinta

Tuote antaa käyttäjilleen mahdollisuuden harjoitella katseen hallintaa, mikä mahdollistaa laajemmat oppimismahdollisuudet ja paremmat mahdollisuudet toteuttaa itseään.

Ergonominen niskatuki

Pehmustettu, hengittävä ja pestävä tuote tarjoaa mukavuutta koko päiväksi. Ainutlaatuisen niskatuen ansiosta myös niska saa tarvittaessa tukea, mikä vähentää huomattavasti niskan rasitusta sekä siitä johtuvia kipuja ja särkyjä.

Käytön helppous

Headaloft on erittäin helppo ja yksinkertainen asentaa paikalleen. Tuotteen asentaminen tapahtuu kiinnittämällä tuote laitteen omaan päätukeen yksinkertaisella hihnakiinnityksellä. Vaihtaminen laitteiden välillä, tuotteen poistaminen säilytystä tai pesua varten on yhtä helppoa ja nopeaa kuin sen kiinnittäminen.

Headaloftin käyttäminen on yhtä helppoa kuin miltä se näyttääkin. Valitset vain oikean pituisen otsanauhan, kiinnität sen tarranauhalla laitteen päätukeen ja homma on valmis. Hyvin käytännöllinen toiminto on otsanauhassa oleva sarana, joka helpottaa Headaloftin laittamista käyttäjän päähän irrottamatta tuotetta päätuesta.

Niskatuki 

Tarvittaessa Headaloftiin on saatavana ylimääräinen niskatukityyny tapauksissa joissa niskan alueen lisätuki on tarpeellinen. Niskatuen kiinnitys tapahtuu helposti tarranauhalla ja se on asennettavissa myös jälkikäteen.

Monikäyttöisyys

Headaloft sopii kaiken tyylisiin päätukiin. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää istuinjärjestelmissä, seisomalaitteissa, pyörätuoleissa, turvaistuimissa, lastenvaunuissa ja oikeastaan kaikissa laitteissa, joissa on pääntuki.

Mukava & konepestävä

Headaloft on valmistettu korkealaatuisesta, pehmeästä ja kestävästä kankaasta. Siinä on paksu ja pehmeä vaahtomuovipehmuste, joka tukee päätä hellävaraisesti. Headaloft ei vaadi varsinaista huoltoa, ja se voidaan pestä pesukoneessa 30 °C:n lämpötilassa.