Skip to content

B&S pyörätuolinostimet

Pyörätuolien ja skootterien nostolaitteet autoon

David ja David XL

David-pyörätuolinostin on valikoimamme suosituin nostin, joka on suunniteltu pyörätuolien ja pienten skootterien nostamiseen jopa 58 kg:n painoon asti auton tavaratilaan.

David on saatavana eri versioina:

  • kiinteällä tai taitettavalla nostovarrella
  • manuaalinen tai sähköinen pyöritys
  • kantavuus 42 kg (David) tai 58 kg (David XL)

Pyörätuolinostin Goljat 

Goljat-pyörätuolinostin on markkinoiden tehokkain pyörätuolinostin. Nostokapasiteetti on 200 kg. Goljat käyttää nostamiseen erittäin vahvaa ketjua. Goljatissa on kiinteä nostovarsi (ei taitettava) ja se voidaan toimittaa manuaalisesti tai sähköisesti pyöritettävänä.


1. sähköinen kääntyvä yksikkö 2. pyörivä nostoadapteri 3. pyörivät nostokoukut 4. pyörivä nostoadapteri hihnoilla 5. kiristysholkki

Lisävarusteet nostimiin 

Manuaali tai sähköllä kääntyvä 

Pyörätuolinostimet on saatavissa käsikäyttöisesti ja sähköisesti kääntyvänä. Sähkökäyttöä varten nostimeen on asennettu erillinen sähköinen kääntyvä yksikkö. Tämä kääntyvä yksikkö on tilattavissa myös erikseen ja helposti asennettavissa jälkikäteen aiemmin asennettuihin nostimiin.

Nostovarren kiinnitys 

Ei-taitettavassa nostimessa nostovarsi on mahdollista kiinnittää narulla, silloin kun nostin ei ole käytössä.

Vaihtoehtoisesti voi käyttää myös kiristysholkkia.

On tärkeää, että nostin on lukittu kuljetuksen ajaksi joko nostonarussa olevan koukun tai kiristysholkin avulla.


Hermes kattonostin

Hermes kattonostin on suunniteltu pyörätuolin nostamiseen liukuovessa. Nostin on täysin sähkökäyttöinen (sisään/ulos – ylös/alas). Nostokyky on jopa 45 kg. Hermes on asennetaan kattoon auton sisäpuolelle.

Hermes on saatavana kiinteänä ja irrotettavana versiona. 

Irrotettava kattonostin tulee ottaa pois silloin, kun matkustajat istuvat toisella istuinrivillä tai silloin, jos nostinta ei käytetä pidempään.

Hermes toimitetaan ”ylikokoisena” ja sitä voidaan säätää auton mittojen mukaan. Hermes kattonostimen vakiotoimitukseen kuuluu nostokoukku.