Finway alkaa tuoda maahan laadukkaita Fadiel Italianan autoilun apuvälineitä

Finway Oy tuo 1.1.2023 alkaen maahan yksinoikeudella laadukkaat ja alusta loppuun Italiassa valmistetut Fadiel Italianan tuotteet. Fadiel Italianan valikoimasta löytyy kattavasti jo markkinassa ennestään tuttuja autoilun apuvälineitä, kuten kääntöistuimia, ramppeja, hissejä ja käsihallintalaitteita ym, mutta myös paljon tuotteita jotka ovat Suomen markkinassa uusia, kuten erilaiset bluetoothilla toimivat käsikaasut, auton joystick -ohjaukset, markkinoiden pienimmät pyörätuolihissit jne.

Uuden päämiesyhteistyön myötä Finway Oy pystyy tuottamaan asiakkailleen entistä innovatiivisempia, yksilöllisempiä sekä kustannustehokkaampia autoilun apuvälineratkaisuja. Fadielin sähkösäätöiset istuimet, kääntyvät istuinalustat sekä istuimet korvaavat jatkossa valikoimassamme olleet BraunAbilityn Turny HD, Turny Orbit, Turny Low, Turny Evo sekä Turnout kääntöistuimet sekä Carony siirtoalustan. 

Kaikki uutuustuotteet ovat kokeiltavissa esittelyautoissamme 1.1.2023 alkaen. 

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan!

Katso video Instagramista:

https://www.instagram.com/reel/CkLjyIGoJJI/?igshid=MDJmNzVkMjY=