Muutostyöt vuoden 2018 Ford Transit Customiin

Finway Oy toteutti yhteistyössä Viestipaja Oy:n kanssa laajan muutostyön vuoden 2018 Ford Transit Customiin. Finway Oy:n VW Transporter esittelyauton avulla tehdyn sovituksen ja kartoituksen tuloksena reippaan lukiolaisen itsenäisen liikkumisen mahdollistaa jatkossa hänelle yksilöllisesti räätälöidyt autoilun apuvälineet. Bluetooth kauko-ohjauksella toimiva takalaitanostin sekä niin ikään kauko-ohjauksella toimiva, talviolosuhteisiin soveltuva sähköinen takaoven avaus -ja sulkumekanismi, sähköinen kiinnitystelakka sähkäpyörätuolille, 6-toiminen alusta, käsihallintalaite HT-Speed & Brake E-Eco (työntöjarru ja sähköinen kaasu) sekä sähköinen käsijarru. Suurkiitos yhteistyöstä viestipajaoy Oy Juho Salo ja Markku Salo, fadiel_italiana sekä handytech71

Finway Oy toivottaa asiakkaalle paljon turvallisia ja omatoimisia kilometrejä!