Etusivu » Nostimet » B&S pyörätuolinostimet

B&S pyörätuolinostimet

Pyörätuolien ja skootterien nostolaitteet autoon

David ja David XL pyörätuolinostin

David-pyörätuolinostin on kustannustehokas ja helppokäyttöinen nostin, joka on suunniteltu pyörätuolien ja pienten skootterien nostamiseen auton tavaratilaan. Nostimen asennuksessa hyödynnetään autossa jo valmiina olevia läpivientejä ja reikiä, minkä vuoksi auto on helppo palauttaa alkuperäiseen muotoonsa käyttötarpeen päättyessä. 

David pyörätuolinostimen optioita: 

  • Kiinteä tai alastaittuva nostovarsi
  • Manuaalinen tai sähköinen nostovarren kääntömekanismi
  • Kantavuus David 42 kg
  • Kantavuus David XL 58 kg 
Tekniset tiedotDavidDavid XL
Nostokyky42 kg58 kg
Nostokorkeus (min – max)85 – 117 cm85 – 117 cm
Nostovarren syvyys (min – max)44 – 68 cm44 – 68 cm
Tulovirta15 A15 A

Valmistaja – B&S BV / State of origin – The Netherlands / CE marked

Pyörätuolinostin Goljat 

Goljat-pyörätuolinostin on markkinoiden tehokkain pyörätuolinostin 200 kg nostokapasiteetillaan. Korkean nostokapasiteetin saavuttamiseksi Goljat on varustettu David nostimista poiketen nostoketjulla. Goljatissa on kiinteä nostovarsi (ei alastaittuva) ja nostin on saatavilla manuaalisella tai sähköisellä kääntömekanismilla.

Tekniset tiedotGoljat
Nostokapasiteetti200 kg
Nostokorkeus (min – max)94 – 125 cm
Nostovarren syvyys (min – max)58 – 65 cm
Tulovirta40 A

Valmistaja – B&S BV / State of origin – The Netherlands / CE marked

Lisävarusteet nostimiin 

Manuaali tai sähköisesti kääntyvä 

1. sähköinen kääntyvä yksikkö 2. pyörivä nostoadapteri 3. pyörivät nostokoukut 4. pyörivä nostoadapteri hihnoilla, (2 tai 4 hihnaa) 5. kiristysholkki

David ja Goljat pyörätuolinostimet ovat saatavana niin käsikäyttöisesti kuin sähköisesti kääntyvinä. Sähköinen kääntömekanismi vaatii nostimeen erillisen sähköisen kääntöyksikön, joka on mahdollista jälkiasentaa aiemmin hankitun käsikäyttöisen tilalle. Ei-alastaittuvissa nostimissa nostovarren tulee aina olla lukittu ajon aikana. Kiinnitys voidaan tehdä nostonarulla tai kiinnitysholkilla.

Hermes kattonostin

Auton kattoon sisäpuolelle asennettava Hermes kattonostin on suunniteltu pyörätuolin nostamiseen autoihin, joissa on sivuliukuovi. Hermes Nostimen käyttö (sisään/ulos -ja ylös/alas toiminto) tapahtuu sähköisesti. Nostimen nostokapasiteetti on 45 kg.

Mikäli autossa kuljetetaan matkustajia toisella istuinrivillä, on kattonostin irroitettava ajon ajaksi. Tämän vuoksi Hermes kattonostimesta on saatavana sekä kiinteä että irroitettava malli. Hermes sopii suurimpaan osaan automalleja, joissa on sivuliukuovi.

Hermes pyörätuolinostimen optioita:

1. sähköinen kääntyvä yksikkö 2. pyörivä nostoadapteri 3. pyörivät nostokoukut 4. pyörivä nostoadapteri hihnoilla 5. kiristysholkki